+31850640396 info@skinmakeup.nl

Thermage Lifting

''Non surgical skin tightening''
Indicaties

De behandeling is geschikt voor behandeling met hardnekkige vertophopingen, zoals buik, zadeltassen, (boven) armen, binnenkant knieen en dijen. De vetlaag dient minimaal 1,5 cm dik te zijn. Of u een geschikte kandidaad bent voor behandeling met thermage is per persoon verschillend en wordt uitgebreid bekeken en besproken tijdens het consult gesprek.

De behandeling

Als eerst zal uw huid gereinigd, gedesinfecteerd en ontvet worden, Vervolgens krijgt u de transmitter gel op uw huid voor geleiding van de geluidsgolven. De behandeling doet geen pijn. Wel kunt u warmte of prikkelingen waarnemen.

Na de behandeling

Na de behandeling met thermage kunt u direct uw dagelijkse bezigheden hervatten. Er is geen herstelperiode! Na de behandeling dient u voldoende water te drinken. Sporten en goede voeding bevorderen het resultaat van de thermagebehandeling.

Resultaat

Na één behandeling zult u al resultaat merken. Per behandeling zult u gemiddeld een vermindering van 2 tot 6 centimeter in omtrek meten. Uw huid wordt gladder, zachter en strakker. uiteraard verschilt het resultaat van de thermage behandeling per persoon. Goede voeding en beweging beïnvloeden het resultaat positief en zorgen ervoor dat het resultaat langer aanhoudt.

Aantal behandelingen

Het gemiddeld aantal behandelingen van de thermage behandeling hangt af van de mate en ernst van de te behandelen zones. Gemiddeld zijn er 4 tot 10 behandelingen nodig in kuurverband. Soms zijn herhaalbehandelingen nodig om het resultaat te behouden.

Mogelijke risico’s en complicaties

Indien u niet op gewicht blijft kunnen de vetophopingen weer terugkomen. De behandeling voorkomt geen nieuwvorming van vetophopingen.

Wat is een Thermo lift behandeling?

Met thermo lifting kunnen wij niet alleen vet verliezen, maar ook de huid verstrakken. Bij deze nieuwe techniek wordt door middel van RF een samentrekking van het bindweefsel en een versoepeling van de opperhuid in actie gebracht. Door eerst RF toe te passen wordt de huid eerst strakker, waardoor er na de thermage ( zonder naalden) geen slappe huid overblijft. De huidverstrakkingsmethode kan op het hele lichaam worden toegepast. Deze toppertje doet ook wonderen op de onderkin & hals!!

o.a. :

– Verslapte buik na zwangerschap
– Ouder wordende huid in het gezicht of onderkin, hals, nek of decolleté
– Verslapte huid van de armen

Een Thermage behandeling zorgt ervoor dat je overtollige vet kwijtraakt in korte tijd. Je hoeft hiervoor dus niet maanden te sporten, of een streng dieet te volgen. Het resultaat van een Thermage behandeling wordt ook wel vergeleken met liposuctie, maar dan natuurlijk met het grote voordeel dat voor een Thermage behandeling geen chirurgische ingreep nodig is. liposuction-and-liposculpture

Is een Thermage behandeling geschikt voor iedereen?

Thermage behandelingen zijn niet geschikt voor iedereen. Iemand die last heeft van obesitas, zal geen baat hebben bij een Thermage behandeling. De hoeveelheden vet die met deze behandeling kunnen worden afgebroken, zullen voor iemand met obesitas namelijk niet merkbaar zijn. Verder mogen mensen die lijden aan stofwisselingsziekten, afwijkingen aan de leverfunctie en diabetici geen gebruik maken van de Thermage behandelingen.

Ook de kin/kaaklijn, bovenarmen en de bekende “BH bandjes” kunnen worden verminderd! Vanaf 75 euro per behandeling kun je weer trots zijn op je silhouet of kaaklijn.  Voor zowel mannen als vrouwen is dit een veilige en ideale manier om plaatselijk af te vallen of het huid te verstrakken! Heb je andere probleemzones? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Stel een vraag

Contactgegevens

Skin Make Up – Phi Nederland
Pa verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

 

info@skinmakeup.nl

Skin Make Up

Phi Nederland Official
Phibrows & Philings Master van Nederland