+31850640396 info@skinmakeup.nl

Specialized Masks

Haal alles uit het leven!

facial_masksDe algen in de alginaatmaskers van Casmara zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen. De bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, worden ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zondes rondom mond en ogen behandelt, iets dat met andere maskers vaak niet mogelijk is.

Onze specialized masker zorgt ervoor, dat uw huid gemineraliseerd, gevoed en gehydrateerd wordt. Zeer geschikt voor de veeleisende, verwaarloosde en ouder wordende huid, maar ook zeer geschikt voor de gevoelige, allergische, vette en jongere huid. De maskers zijn op basis van algen. Deze bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals Vitamine A, B en C en hebben een verstevigende werking.

De unieke maskers voelen heel koud aan op de huid. Als gevolg van deze lage temperatuur ontstaan natuurlijke spiercontracties in het gezicht. Dit wordt gevolgd door een weldadig ontspanningseffect. Deze vorm van natuurlijke spiergymnastiek zorgt voor een zichtbare versteviging en een krachtige ontgifting (detox) van de huid. De maskers drogen van buiten naar binnen. Het effect hiervan is, dat de eronder aanwezige werkstoffen (die van tevoren werden aangebracht tijdens de behandeling) als het ware onder druk in de huid gestuurd worden. Een actieve en optimale opname van bestanddelen is hiervan het gevolg, evenals een krachtig antirimpel effect.

Bij Skin Make Up hebben we maar liefst de keuze uit 10 verschillende maskers die uw huidverbeterende gezichtsbehandeling nog intensiever en krachtiger maakt.

 


Reaffirming Mask 

Straffend / Ontgiftend / BevochtigendHét masker voor de verslapte, onzuivere en vette(re) huid. Het masker is gemaakt van actieve houtskool. Houtskool heeft absorberende kwaliteiten en het vermogen vrijkomende onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Algenextracten zorgen voor extra mineralen.
Tevens een ideaal masker voor het verstevigen van de borsten of draineren bij gezwollen ogen.


Green Mask 57_57_casmara_green_mask_2025_p

Zuurstof / Verstevigend / Revitaliserend
Bevat o.a. chlorofyl wat een actieve zuurstofverrijking geeft, verzachtend werkt en wondjes sneller doet genezen. Vandaar ook zeer goed in te zetten na een acne behandeling en een rode huid.


Vitami53_53_casmara_vitamin_mask_2030_pn Vegetable Mask

Ideaal masker voor de oudere, door zon beschadigde en/of verwaarloosde huid. Het bevat natuurlijk gestabiliseerd vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille. Het bijzondere is de toevoeging van vitamine C met blekende en antioxidant eigenschappen. Verbetert de synthese van collageen, elasticiteit en de vochtigheidsgraad.


Sensitive Mask 54_casmara_sensitive_mask_2040_p

Ontspannend, verzachtend en voedend door Viooltjes en Haver (Avena Sativa) extracten.  Vitaminen A, B en E zorgen voor remineralisering en een ontspannende sensatie. Hét masker voor de allergische, emotionele/ nerveuze couperose huid.


 

Green Tea Mask 55_55_casmara_greentea_mask_2050_p

Perfect voor de rijper wordende, zonbeschadigde en/of een vermoeide huid. Op basis van zeewier en groene thee bladen welke een 100 maal sterkere antioxiderende werking hebben dan Vit C. door toevoeging van het ingrediënt Bètacaroteen biedt het de huid zonbescherming.


 

NovaNew Mask 58_58_casmara_novanew_mask_2045_p

Dit masker richt zich op de droge en vochtarme huid. Het herstelt de vochtbalans door een hoge capaciteit aan hydraterende bestanddelen. Door een verfrissende werking te gebruiken bij reactie na massage, vapozone of uitreinigen.


 

Regnerin 51_51_casmara_rgnerin_mask_2055_pMask

Dit masker is samengesteld uit carbolhydraten die, gecombineerd met lijnzaad en aloë bladeren een activerende werking hebben op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtende en regenererende werking. Lijnzaad bevat oliën, mucilage en enzymen die de huid verzachten, verstevigen en kalmeren. Aloë is rijk aan allantoïne, dit stimuleert de cel aanmaak en heeft een anti irriterende veerkrachtige en verzachtende werking. Dit masker is in het bijzonder geschikt na een peeling, microdermabrasie of exfoliërende behandeling.


Re6tense Mask 52_52_casmara_r6tense_mask_2060_p

Dit masker werkt als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen. Kiwi is één van de vruchten met de hoogste vitamine C concentraten (2 keer zo hoog als bij sinaasappels). Deze spelen een essentiële rol in de synthese van collageen en geven het masker een verstevigend effect. Het is ook een uitstekende bron van bètacaroteen, een zeer sterke antioxidant. Papaver is rijk aan een voedende olie welke verzachtende eigenschappen heeft. Dit masker is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder voor de verslapte huid, dankzij zijn verstevigende, kalmerende en aromatische eigenschappen.


CCAS074.143266874440 Bi-Phase Soya Mask

Twee unieke maskers, één speciaal voor de gevoelige kwetsbare huid rond de ogen en één voor de rijper wordende huid. Het oogmasker zorgt voor minder vochtophoping, is vaatbeschermend, verzachtend en heeft antioxidant eigenschappen. Het witte masker is verrijkt met Soja zaden (Glycine Soya). Soja bevat eiwitten zoals glycine, fosfolipiden, enzymen en vitaminen die de elasticiteit doen toenemen en regeneratieve eigenschappen hebben.


c5d7f9da134c4bcbe2b7a5a4520d9edaGoji bessen

(Lycium Barbarum) is een exotisch fruit afkomstig uit China en Tibet en spelen een belangrijke rol in de traditionele Chinese geneeskunde. Het verhoogt de energie, verbeterd de bloedsomloop en hersteld het welzijn en optimisme.

Heeft een sterke anti sterke antioxiderende werking, voorkomt tekens van veroudering, rijke aan voedingsstoffen, ontgift, activeerd en bevordert de celactiviteit en verbeterd de immuniteit van de huid. De Goji bessen bevatten 500 keer meer vit. C in vergelijking met sinaasappelen!


goldNIEUW Gold mask

Het nieuwe Gold masker van Casmara is een geweldige uitbreiding van het masker assortiment. Dit masker bevat 24 karaats goudstof, dat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbeterd het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidant eigenschappen. Dit masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende en remineraliserende eigenschappen.

De koolhydraten van deze algen hebben het vermogen te stollen en vormen zo een film op de huid die een bepaalde druk uitoefent. Hierdoor verbeterd de opname van alle ervoor aangebrachte werkstoffen uit het masker zelf. Dit masker kan voor alle huidtypen maar heeft sterke anti-aging eigenschappen dus in het bijzonder inzetbaar voor tekenen van huidveroudering

[wdi_feed id=”3″]

Contactgegevens

Skin Make Up
Hoofdstraat 200
2182 ER Hillegom

0031639595333

info@skinmakeup.nl

Skin Make Up

volg ons op instagram

volg ons op facebook

Skin Make Up is alleen op afspraak geopend.