+31850640396 info@skinmakeup.nl

Semi permanente make up wenkbrauwen: Phibrows Microblading

''eyebrows are supposed to be sisters, not twins''

Phibows microblading is dé beste en nieuwste techniek binnen semi permanente make-up wereld. Het is minder blijvend als permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten. Phibrows microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw verf behandeling.

In de techniek microblading zit erg nogal veel verschil in, wij beloven onze klanten het meest natuurlijke resultaten. Wij zijn tevens het officiele opleider in Nederland voor phibrows microblading en hier zijn we trots op.

Phibrows Branko Babic academy is wereldwijd het beste academy voor al uw beauty behandelingen hiervoor hebben wij de titel master phibrows van Nederland mogen ontvangen en tevens ook de titel Philings master van Nederland.

TECHNIEKEN

Phibrows microblading (haartjestechniek)

Microblading is een relatief nieuwe handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een phiblade ingezet wordt. Met dit worden er flinterdunne haartjes gepigmenteerd die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd.

Deze haartjestechniek geeft mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. Deze techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata. Tevens gebruiken we de hairstrokes om stukjes in de wenkbrauwen op te vullen.

De kleur wordt aangepast op uw eigen wenkbrauwen zo om de meest natuurlijke look te geven volgen we het natuurlijke groei van de wenkbrauwen.

 

 

Powderbrows (poedertechniek)

Heb je een voorkeur voor een decoratieve uitstraling van de wenkbrauwen dan zal de keuze voor de poeder techniek het beste zijn. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood/poeder zijn ingevuld. Zeer geschikt voor de vettere huid met grove poriën.

Ombre brows zijn erg subtiel, dus niet zo opvallend als je zou denken. De wenkbrauw begint licht bij de aanzet en wordt steeds donkerder naar het uiteinde toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en superstrak maar toch natuurlijk

Combi Brows

Gebruik van verschillende technieken (poeder & haartjes) is ook mogelijk en bij sommige wenkbrauwen zal dit het beste resultaat geven.

Voor meer impressie zie onze instagram/facebook account

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contactgegevens

Skin Make Up
Pa verkuijlaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@skinmakeup.nl

Skin Make Up

Skin Make Up is alleen op afspraak geopend.