+31850640396 info@skinmakeup.nl

Phibrows microblading

Bent u er ook zo klaar mee om elke dag weer uw wenkbrauwen bij te moeten tekenen? Heeft u ook het probleem dat, wanneer u gaat zwemmen of naar de sauna gaat, u zich niet prettig voelt? Dat is begrijpelijk. Wenkbrauwen laten namelijk veel zien qua gezichtsuitdrukkingen en daarnaast zien we steeds vaker dat men vollere wenkbrauwen wilt. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat u wilt. Wij hebben in ieder geval wel de oplossing voor perfecte wenkbrauwen: phibrows microblading. Met phibrows microblading krijgt u een prachtig resultaat en kunt u niet zien dat het is aangebracht. Het lijkt net alsof het echt is. Dat is wat u wilt bereiken! Wij helpen u graag.

Phibrows microblading bij Skin Make Up

Als u een bedrijf zoekt die u kan helpen met phibrows microblading, raden wij u aan te kiezen voor iemand die de technieken goed onder controle heeft en weet hoe ze uw wenkbrauwen nog mooier kunnen maken. Skin Make Up heeft veel ervaring op het gebied van phibrows microblading eigenaresse Sule Ozlem Sari is uitgeroepen tot Phibrows Master van Nederland, wat inhoudt dat u alles uit handen kunt geven en kunt rekenen op een perfect resultaat. Naast phibrows microblading kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Wenkbrauwstyling;
  • Wimperliften;
  • Huidverbetering;
  • Anti age lifting Philings;
  • Vet bevriezen En veel meer.

Wat is phibrows microblading?

Phibrows microblading worden op een natuurlijke wijze perfect gemaakt. Ideaal, want straks heeft u er gewoon geen omkijken meer naar. Het resultaat van phibrows microblading blijft één tot drie jaar zitten. Uiteraard is dit per persoon verschillend. Het hangt namelijk af van het huidtype. Om het perfecte resultaat te behouden, raden wij aan om elke 1 à 2 jaar even de wenkbrauwen te laten bijwerken. Zo weet u zeker dat het resultaat blijft zoals u wilt!

Meer weten? Neem contact op!

Bent u nieuwsgierig naar meer informatie over phibrows microblading bij Skin Make Up? Wij leggen het u maar al te graag uit, zodat u precies weet hoe alles werkt en wat u kunt verwachten. Daarnaast kunnen wij u uiteraard ook altijd informatie geven over andere technieken en alle overige diensten. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook altijd bellen naar +31850640396

Contactgegevens

Skin Make Up – Phi Nederland
Pa verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

 

info@skinmakeup.nl

Skin Make Up

Phi Nederland Official
Phibrows & Philings Master van Nederland