+31850640396 info@skinmakeup.nl

Permanente make-up verwijderen

Permanente make-up blijft niet voor altijd zitten, maar wel een aantal jaren. Permanente make-up bestaat uit pigmenten die als het ware in je huid zijn aangebracht met een mesje of naald. Vergelijk het met een tattoo die langzaamaan vervaagt. Maar het kan voorkomen dat je iets anders wilt met je make-up waardoor het noodzakelijk of gewenst is om je permanente make-up te verwijderen. Voor permanente make-up verwijderen nabij Amsterdam en Haarlem ben je bij Skin Make Up aan het juiste adres.

Verschillende soorten permanente make-up verwijderen

Bij Skin Make Up komen veel vragen binnen over het verwijderen van permanente make-up. Dit houdt in dat pigment wat in de huid zit verwijderd wordt. Het is praktisch het verwijderen van een tatoeage. Dit kan ik ook voor je doen en doe ik met een gezichtsbehandeling die huid vernieuwend werkt. Kijk voor de tarieven per behandeling onder het tabblad ‘Tarieven’. Permanente make-up die ik kan verwijderen, zijn de permanente make-up van wenkbrauwen, eyeliner en lippen.

Het proces

Wanneer je permanente make-up wilt laten verwijderen in Amsterdam kom je eerst bij Skin Make Up op consult. Ik leg je dan de methode uit waarmee de permanente make-up verwijderd gaat worden en vervolgens kan de behandeling starten. Na de behandeling kun je gewoon doorgaan met het dagelijks leven. Tot 24 uur na de behandeling kan er wel een reactie van de huid optreden in de vorm van een gloeiende warme huid, lichte roodheid en uitdroging/blaasjes. Je dient daarom 3-7 dagen na het verwijderen van de permanente make-up even niet in de zon te gaan zitten, te sporten of naar de sauna te gaan en pittig voedsel te eten.

Het is van groot belang dat u correct omgaat met de nazorg, dit bepaalt voor een groot gedeelte hoe uw huid eruit ziet als deze genezen is. Littekens komen niet van het laseren maar wel van pulken aan de korstjes en het niet opvolgen van het nazorgadvies welke u van ons mee krijgt bij de 1e behandeling. Wees dus verstandig en kies het beste voor jezelf!

Maak een afspraak

Om je permanente make-up te verwijderen bij Skin Make Up moet je een afspraak maken, want ik werk alleen op afspraak. Dit kun je doen via de website of door telefonisch contact op te nemen. Heb je vragen over permanente make-up verwijderen? Stel je vragen gerust, ik help je graag verder!

Contact opnemen

Contactgegevens


Skin Make Up

Hoofdstraat 200

2182 ER Hillegom

Maandag    10:00-19:00
Dinsdag       10:00-19:00
Woensdag   10:00-19:00
Wonderdag  10:00-21:00
Vrijdag         10:00-21:00
Zaterdag      12:00-19:00
Zondag        gesloten
*Wij werken uitsluitend alleen op afspraak.

Volg ons op facebook

Volg ons op instagram