+31850640396 info@skinmakeup.nl

Permanente make-up wenkbrauwen

Ben je op zoek naar een ervaren specialist in permanente make-up wenkbrauwen? Skin Make Up is gespecialiseerd in permanente make-up wenkbrauwen en helpt u graag in Amsterdam en omgeving. Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag op een natuurlijke manier verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of er moeite mee heeft om wenkbrauwen op te maken. Permanente wenkbrauwen kun je in Amsterdam bij Skin Make Up professioneel laten zetten met verschillende technieken.

Onze permanente make-up technieken wenkbrauwen

Voor permanente make-up wenkbrauwen heb je bij Skin Make Up de keuze uit:

  • Powder Brows
  • Hairstrokes Brows
  • Microblading
  • 3D Combi Brows

Skin Make Up is gecertificeerd en specialist in al deze technieken. Skin Make Up is zelfs in het bezit van de titel van Phibrows, een wereldleider op het gebied van microblading & semi permanente make up. Dit is een hele eer aangezien Phibrows de artiesten selecteert die met hun naam mogen werken. Skin Make Up doet erg haar best om op de juiste manier te investeren, zodat jij het beste resultaat mag verwachten! Klik op de technieken voor meer specifieke informatie over deze permanente make-up wenkbrauwtechnieken. De resultaten per permanente make-up voor wenkbrauwen variëren van een decoratieve uitstraling (nabootsen wenkbrauwpoeder) tot een ‘natuurlijke look’ met extra zogenaamde haartjes.

Waarom kiezen voor permanente wenkbrauwen?

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Verzorgde wenkbrauwen zorgen dus al snel voor een verzorgde eerste indruk van het gezicht. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de permanente make-up wenkbrauwen nabij Amsterdam rekening gehouden met de vorm van je gezicht. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd en er kan ook meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens en lege plekken in de wenkbrauwen bij vrouwen en mannen kunnen eveneens met permanente make-up wenkbrauwen worden gecamoufleerd.

Meer informatie

Voor permanente make-up wenkbrauwen nabij Haarlem en Amsterdam bent u bij Skin Make Up, gevestigd in de regio Hillegom, aan het juiste adres. Veel tevreden klanten (zie social media) zijn je al voor gegaan. Heb je vragen over de permanente make-up voor wenkbrauwen? Stel je vraag gerust! Skin Make Up verwelkomt u graag in de salon!

Contact opnemen

Contactgegevens


Skin Make Up

Hoofdstraat 200

2182 ER Hillegom

Maandag    10:00-19:00
Dinsdag       10:00-19:00
Woensdag   10:00-19:00
Wonderdag  10:00-21:00
Vrijdag         10:00-21:00
Zaterdag      12:00-19:00
Zondag        gesloten
*Wij werken uitsluitend alleen op afspraak.

Volg ons op facebook

Volg ons op instagram