+31850640396 info@skinmakeup.nl

Permanente make-up Haarlem

Als je op zoek bent naar een specialist in permanente make-up, dan ben je bij Skin Make Up aan het juiste adres. Skin Make Up is gespecialiseerd in permanente make-up en helpt u graag in Haarlem en omgeving. Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag op een natuurlijke manier verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Permanente make-up voor lippen, wenkbrauwen of ogen is allemaal mogelijk bij Skin Make Up.

Over Skin Make Up

Skin Make Up wordt gerund door Ozlem Sari. Ze heeft een opleiding schoonheidsspecialist gevolgd en is specialiste in permanente make-up. Ze is onder andere opgeleid door internationale artiesten voor het beheersen van de speciale technieken van (semi)permanente make-up. Dankzij deze speciale technieken creëert Ozlem het meest natuurlijke resultaat. Daarnaast heeft ze de titel van Phibrows mogen ontvangen, dit is een wereldleider op het gebied van microblading & semi permanente make-up. Dit is een hele eer aangezien Phibrows de artiesten selecteert die met hun naam mogen werken. Al deze investeringen heeft Ozlem gedaan om het beste resultaat voor haar klanten te behalen!

De beautysalon Skin Make Up is gevestigd in de regio Hillegom. Je kunt bij Skin Make Up terecht voor verschillende behandelingen voor het gezicht en het lichaam. Van huidverbeterende behandelingen tegen littekens, striae en cellulitis tot beautybehandelingen met betrekking tot (permanente) make-up, pigmentvlekken en cosmetische behandelingen zoals een facelift, ooglidcorrecties en injectables. Alle tarieven per behandeling zijn op de website te vinden.

Afspraak plannen

Ben je geïnteresseerd in permanente make-up in Haarlem of omgeving laten zetten? Bij Skin Make Up ben je verzekerd van een professioneel en strak resultaat. Bekijk de tarieven voor permanente make-up nabij Haarlem op de website. Wil je een afspraak maken? Neem dan direct contact op.

Vraag ook gerust naar meer informatie en dingen waar je aan moet denken voor de behandeling. Zo is het bijvoorbeeld handig dat je met wenkbrauwmake-up naar de afspraak komt als je die kleur graag in permanente make-up wilt laten zetten. Dat geeft mij een goed inzicht in je voorkeuren!

Contact opnemen

Contactgegevens


Skin Make Up

Hoofdstraat 200

2182 ER Hillegom

Maandag    10:00-19:00
Dinsdag       10:00-19:00
Woensdag   10:00-19:00
Wonderdag  10:00-21:00
Vrijdag         10:00-21:00
Zaterdag      12:00-19:00
Zondag        gesloten
*Wij werken uitsluitend alleen op afspraak.

Volg ons op facebook

Volg ons op instagram