+31850640396 info@skinmakeup.nl

Permanente make-up eyeliner

Altijd sprekende ogen hebben zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner? Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up eyeliner kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden aangepast en verfraaid. Bij de permanente eyeliners wordt in een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht. Permanente make-up eyeliner in Haarlem of Amsterdam laten zetten? Dan kunt u bij Skin Make Up terecht.

Permanente make-up technieken eyeliner

Skin Make Up is gespecialiseerd in twee permanente make-up technieken voor permanente eyeliner. Je kunt kiezen uit onderstaande technieken:

  • Infralash
  • Grafic Liner

De Infralash is een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken. De Infralash permanente make-up eyeliner is ook geschikt voor heren die een meer sprekende blik willen creëren. De Grafic Liner techniek resulteert in een volle eyeliner die mag opvallen. Ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen. Dankzij de permanente make-up eyeliner geniet je van de voordelen dat je elke ochtend opnieuw tijd bespaart en dat je eyeliner altijd strak en gelijk is! En dat is precies wat zo belangrijk is aan mooie eyeliner. Permanente eyeliner is makkelijk en scheelt een hoop tijd (en stress)!

De behandeling

Indien je bij Skin Make Up een behandeling permanente make-up wilt, nemen we daar de tijd voor. Permanente make-up is niet iets wat je moet overhaasten. Reken op 2-2,5 uur voor je afspraak. Je kunt bij mij permanente make-up laten zetten voor je wenkbrauwen (microblading), permanente make-up voor lippen en permanente make-up voor eyeliner.

Ik wil permanente make-up eyeliner laten zetten

Ben je geïnteresseerd in permanente make-up eyeliner in Amsterdam, Haarlem of omgeving laten zetten? Bij Skin Make Up ben je verzekerd van een professioneel en strak resultaat. Bekijk de tarieven per behandeling op de website. Wil je een afspraak maken? Neem dan direct contact op. Vraag ook gerust naar meer informatie en dingen waar je aan moet denken voor de behandeling. Je kunt zelf ook alvast op de website bekijken wat belangrijk is met betrekking tot de permanente make-up eyeliner nazorg.

Contact opnemen

Contactgegevens


Skin Make Up

Hoofdstraat 200

2182 ER Hillegom

Maandag    10:00-19:00
Dinsdag       10:00-19:00
Woensdag   10:00-19:00
Wonderdag  10:00-21:00
Vrijdag         10:00-21:00
Zaterdag      12:00-19:00
Zondag        gesloten
*Wij werken uitsluitend alleen op afspraak.

Volg ons op facebook

Volg ons op instagram