+31850640396 info@skinmakeup.nl

Permanente make-up Amsterdam

Ben je op zoek naar een ervaren specialist in permanente make-up? Skin Make Up is gespecialiseerd in permanente make-up en helpt u graag in Amsterdam en omgeving. Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag op een natuurlijke manier verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Permanente make-up voor lippen, wenkbrauwen of ogen is allemaal mogelijk bij Skin Make Up.

Over Skin Make Up

Skin Make Up wordt gerund door Ozlem Sari. Ze heeft een opleiding schoonheidsspecialist gevolgd en is specialiste in permanente make-up. Ze is onder andere opgeleid door internationale artiesten voor het beheersen van de speciale technieken van (semi)permanente make-up. Dankzij deze speciale technieken creëert Ozlem het meest natuurlijke resultaat. Daarnaast heeft ze de titel van Phibrows mogen ontvangen, dit is een wereldleider op het gebied van microblading & semi permanente make-up. Dit is een hele eer aangezien Phibrows de artiesten selecteert die met hun naam mogen werken. Al deze investeringen heeft Ozlem gedaan om het beste resultaat voor haar klanten te behalen!

De beautysalon Skin Make Up is gevestigd in de regio Hillegom. Je kunt bij Skin Make Up terecht voor verschillende behandelingen voor het gezicht en het lichaam. Van huidverbeterende behandelingen tegen littekens, striae en cellulitis tot beautybehandelingen met betrekking tot (permanente) make-up, pigmentvlekken en cosmetische behandelingen zoals een facelift, ooglidcorrecties en injectables. Alle tarieven per behandeling zijn op de website te vinden.

De behandeling

Indien je bij Skin Make Up een behandeling permanente make-up voor wilt, nemen we daar de tijd voor. Permanente make-up is niet iets wat je moet overhaasten. Reken op 2-2,5 uur voor je afspraak. Je kunt bij mij permanente make-up laten zetten voor je wenkbrauwen (microblading), permanente make-up voor lippen en permanente make-up voor eyeliner.

Aan het begin van de behandeling bepalen we de kleur en de vorm. Hierbij kijk ik naar de verschillende eigenschappen van jouw gelaat om zo mooie en bijpassende wenkbrauwen, eyeliner of lippen te creëren. Jij kunt zelf door middel van voorbeeldfoto’s aangeven wat jij graag wilt. Ik kijk wel altijd in hoeverre dit realistisch is en dit echt bij jouw gezichtsvorm past. Jouw wensen en gezichtsvorm stemmen we dus op elkaar af voor het beste resultaat. Ik teken altijd eerst het gewenste model voor, zodat jij voordat ik begin, kunt aangeven of je daar tevreden mee bent. Pas daarna zal ik beginnen met het aanbrengen van de cosmetische pigmentatie.

Permanente make-up verwijderen

Bij Skin Make Up komen veel vragen binnen over het verwijderen van permanente make-up. Dit houdt in dat pigment wat in de huid zit verwijderd wordt. Het is praktisch het verwijderen van een tatoeage. Dit kan ik ook voor je doen en doe ik met een gezichtsbehandeling die huid vernieuwend werkt. Kijk voor de tarieven per behandeling onder het tabblad ‘Tarieven’. Permanente make-up die ik kan verwijderen, zijn de permanente make-up van wenkbrauwen, eyeliner en lippen.

Permanente make-up in Amsterdam zetten

Ben je geïnteresseerd in permanente make-up in Amsterdam of omgeving laten zetten? Bij Skin Make Up ben je verzekerd van een professioneel en strak resultaat. Bekijk de tarieven per behandeling op de website. Wil je een afspraak maken? Neem dan direct contact op.

Vraag ook gerust naar meer informatie en dingen waar je aan moet denken voor de behandeling. Zo is het bijvoorbeeld handig dat je met wenkbrauwmake-up naar de afspraak komt als je die kleur graag in permanente make-up wilt laten zetten. Dat geeft mij een goed inzicht in je voorkeuren!

Naast permanente make-up ook een gezichtsbehandeling nemen? Voor de gezichtsbehandelingen werkt Skin Make Up met de beste apparatuur en producten om de huid in een korte tijd terug in conditie te krijgen. Hiervoor houd ik vooraf altijd een uitgebreid consult en start zo een behandelingsplan gericht op jouw huid(probleem) en gewenste resultaten.

Contact opnemen

Contactgegevens


Skin Make Up

Hoofdstraat 200

2182 ER Hillegom

Maandag    10:00-19:00
Dinsdag       10:00-19:00
Woensdag   10:00-19:00
Wonderdag  10:00-21:00
Vrijdag         10:00-21:00
Zaterdag      12:00-19:00
Zondag        gesloten
*Wij werken uitsluitend alleen op afspraak.

Volg ons op facebook

Volg ons op instagram