+31850640396 info@skinmakeup.nl

Welkom op mijn site

Mijn naam is Ozlem Sari, gediplomeerd schoonheids- en permanente make up specialist. Mijn praktijk is gespecialiseerd in het aanbrengen van Cosmetische Pigmentatie, op veiligpmu.nl kun je meer informatie vinden over permanente make-up en de wetgeving waarop mijn vergunning is gebaseerd. Jaarlijks woon ik permanente make up Master trainingen van internationale artiesten bij om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Als specialist op het gebied van huidverbetering, help ik je bij diverse huidproblemen zoals anti-aging, acné, pigment stoornissen, couperose en rosacea. Met de juiste behandeling en kuur hebben alle huidtypen al direct zichtbaar resultaat en baat bij mijn behandeling.

Ik vindt het erg belangrijk om genoeg aandacht en tijd aan de behoeftes van mijn cliënten te besteden. Daarom wordt er vooraf aan de behandeling een uitgebreid intake gehouden waarin de werkwijze wordt toegelicht, met als resultaat dat elke klant met een tevreden gezicht de deur uitgaat.

Skin Make Up in 3 woorden: perfectie, kwaliteit & persoonlijke aandacht.[spacer height=”100px”]

Kijk gerust op mijn website en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling 🙂
[spacer height=”150px”]