+31850640396 info@skinmakeup.nl

Microblading

Wellicht heb je er al eens van gehoord of er filmpjes van gezien, maar vraag je je toch af: wat is microblading precies? Microblading is een revolutionaire techniek om permanente make-up in de wenkbrauwen aan te brengen. Het is een soort wenkbrauwtatoeage, maar in tegenstelling tot vroeger worden met microblading flinterdunne afzonderlijke lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid. Microblading wenkbrauwen bestaan dus uit ontzettend dunne getatoeëerde streepjes die net wenkbrauwhaartjes lijken. Het is een zeer verfijnde techniek waarbij natuurlijk volle wenkbrauwen het resultaat zijn.

Microblading revolutie

Dankzij microblading is de tijd dat we dagelijks voor de spiegel veel tijd spenderen aan een passende make-up voorgoed achter ons. Permanente wenkbrauwmake-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag op een natuurlijke manier verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of dagelijks weinig moeite wil doen om haar wenkbrauwen op te maken.

Microblading wordt ook in Nederland steeds populairder. Dat begrijpen we wel aangezien goed uitgevoerde microblading, wenkbrauwen er erg mooi uit laten zien. Je ziet nauwelijks dat het om een permanente tatoeagetechniek gaat. Deze cosmetische pigmentatie accentueert en/of corrigeert de wenkbrauwen waardoor jij nooit eerder zulke mooie wenkbrauwen hebt gehad.

Voordelen van microblading wenkbrauwen

Microblading voor je wenkbrauwen heeft vele voordelen. Omdat het permanente make-up is, is het perfect onder alle omstandigheden, je hebt er namelijk geen omkijken naar. Dus ook tijdens het sporten, een dagje sauna of tijdens het zwemmen zijn jouw wenkbrauwen on fleek en ogen ze zeer verzorgd. Met microblading zijn zelfs littekens in de wenkbrauwen te camoufleren. Ook als je allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up zoals microblading vaak de oplossing.

Het resultaat van microblading blijft gemiddeld één tot drie jaar zitten. Dit is afhankelijk van je huidtype, nazorg en levensstijl. Het mooiste is als je – afhankelijk van jouw huidtype – elke 1 à 2 jaar een touch up behandeling laat uitvoeren, zodat de kleur niet teveel vervaagt.

Waarom kiezen voor microblading?

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Verzorgde wenkbrauwen zorgen dus al snel voor een verzorgde eerste indruk van het gezicht. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de microblading wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van je gezicht. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd en er kan ook meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens en lege plekken in de wenkbrauwen bij vrouwen en mannen kunnen eveneens met microblading worden gecamoufleerd.

Skin Make Up is in het bezit van de titel MASTER van Phibrows, een wereldleider op het gebied van microblading & semi permanente make up. Dit is een hele eer. Het eigenaresse van Skin Make Up:Sule Ozlem Sari is in Nederland het officiele Phibrows opleider. Naast het geven van trainingen geeft voert zij ook behandelingen uit. Om alle klanten sneller van dienst te zijn doet Skin Make Up erg haar best om op de juiste manier te investeren zodat u het beste resultaat mag verwachten! Hiervoor zijn de leden van team skin make up meer maals intern opeleid zodat u voortaan bij meerdere specialisten terecht kunt zonder enige twijfels.

 

Neem contact op voor een behandeling

Heb je interesse in een microblading behandeling voor je wenkbrauwen? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Heb je eerst nog vragen over microblading? Stel ze gerust door te bellen naar +3163959333 of door te mailen naar info@skinmakeup.nl. Als je benieuwd bent naar de tarieven, kun je die ook op onze website bekijken.

Contact opnemen

Contactgegevens

Skin Make Up
Pa verkuijlaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

0031639595333

info@skinmakeup.nl

Skin Make Up

Skin Make Up is alleen op afspraak geopend.