+31850640396 info@skinmakeup.nl

Microblading training

Microblading training

Wilt u een microblading training volgen? Bij Skin Make Up zult u het leren van de beste ervaringsdeskundigen. Doordat wij veel diensten aanbieden kunnen wij veel technieken aanbieden. Hierdoor weten klanten altijd zeker dat wij hen een passend advies geven. Een microblading training kunt u bij ons volgen, zodat u zelf ook deze techniek beheerst. Veel mensen kiezen ervoor om hun wenkbrauwen bij te laten werken. Het scheelt tijd qua make-up en het staat daarnaast ook prachtig. Een microblading training kunt u uitstekend bij ons volgen en wij zullen u goed helpen bij het leren van deze techniek!

Microblading training volgen bij Skin Make Up

U kunt een microblading training volgen bij Skin Make Up. Na de microblading training kunt u een vergunning aanvragen bij een GGD in uw regio. Daarnaast dient u te voldoen aan de hygiëne richtlijnen en veiligheid PMU. Bij een training kunt u kiezen voor een een-op-een benadering of u kunt ervoor kiezen om in een groep de training te volgen. De training is twee dagen en daarbij krijgt u een heerlijke lunch en koffie/thee. Daarnaast ontvangt u oefenmateriaal en een certificaat. De microblading training kan worden gegeven in het Nederlands, Turks en Engels. Kortom, bij een microblading training kunt u dit verwachten:

  • Twee cursusdagen;
  • Lunch en koffie/thee;
  • Professioneel oefenmateriaal;
  • Certificaat;
  • Nederlandse, Turkse of Engelse cursus.

Komt u een microblading training volgen?

Microblading houdt in dat er met speciaal ontworpen mesjes flinterdunne haartjes worden aangebracht. Hierdoor oogt het natuurlijk! Bij deze nieuwe Japanse techniek worden kleine sneetjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Er wordt geen machine gebruikt, dus dat scheelt ook weer! Tijdens de microblading training leert u alles over de techniek, materialen en meer. Vindt u het prettig om de cursus alleen te krijgen, zodat er volledige aandacht is? Dat is mogelijk. Echter wordt u ook in een groep uitstekend geholpen. Het is maar net wat u het prettigst vindt.

Wilt u meer weten?

Bent u van plan om een microblading training te volgen, maar heeft u nog enkele vragen? Wij staan voor u klaar om u te helpen en informatie te geven over de cursus microblading. Daarnaast kunnen wij u ook informatie geven over andere technieken en alle overige diensten van Skin Make Up. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen via 06 39 59 53 33.