+31850640396 info@skinmakeup.nl

Twee Daags Microblading Training

Wellicht heb je er al eens van gehoord of er filmpjes van gezien, maar vraag je je toch af: wat is microblading precies? Microblading is een revolutionaire techniek om permanente make-up in de wenkbrauwen aan te brengen. Het is een soort wenkbrauwtatoeage, maar in tegenstelling tot vroeger worden met microblading flinterdunne afzonderlijke lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid. Microblading wenkbrauwen bestaan dus uit ontzettend dunne getatoeëerde streepjes die net wenkbrauwhaartjes lijken. Het is een zeer verfijnde techniek waarbij natuurlijk volle wenkbrauwen het resultaat zijn.

 

Voordelen van microblading

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat; ze geven je gezicht expressie en uitstraling. Verzorgde wenkbrauwen zorgen dus al snel voor een verzorgde eerste indruk van het gezicht. Microblading voor je wenkbrauwen heeft vele voordelen. Omdat het permanente make-up is, is het perfect onder alle omstandigheden, je hebt er namelijk geen omkijken naar. Dus ook tijdens het sporten, een dagje sauna of tijdens het zwemmen zijn jouw wenkbrauwen on fleek en ogen ze zeer verzorgd. Met microblading zijn zelfs littekens in de wenkbrauwen te camoufleren. Ook als je allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up zoals microblading vaak de oplossing. Het resultaat van microblading blijft gemiddeld één tot drie jaar zitten. Dit is afhankelijk van je huidtype, nazorg en levensstijl.

Inhoud twee daags opleiding

Microblading moet zeer zorgvuldig uitgevoerd worden door een goed getrainde professional. In onze microblading cursus krijg je les van  Sule Ozlem Sari een ware expert in microblading, die je alle facetten van microblading perfect aanleert. De cursus start met een theoretische inleiding en je leert meer over pigmenten en kleurenleer. Hygiëne is een onderwerp dat als rode draad door de cursus loopt. Verder wordt er aandacht besteed aan indicaties en contra-indicaties. Andere belangrijke thema’s zijn productkennis en wenkbrauwvormen. Daarna ga je de techniek uitgebreid oefenen en leer je alles over de nazorg en opfrisbehandelingen.

Leer hoe je de perfecte wenkbrauw creëert met microblading onder toezicht van Sule Ozlem Sari

Training bevat:
– Theoriemateriaal
– Oefenmateriaal
– Voortekenen (fast draw techniek)
– Kleurenleer
– Huidtypeleer
– GGD hygiëne
– Verschillende technieken en nog veel meer!
– Starterskit voor 50 behandelingen
– Ggd erkend Certificaat met goodybag
– Support tijdens en na het afronden van uw opleiding.

Aanmelden

Contactgegevens


Skin Make Up

Hoofdstraat 200

2182 ER Hillegom

Maandag    10:00-19:00
Dinsdag       10:00-19:00
Woensdag   10:00-19:00
Wonderdag  10:00-21:00
Vrijdag         10:00-21:00
Zaterdag      12:00-19:00
Zondag        gesloten
*Wij werken uitsluitend alleen op afspraak.

Volg ons op facebook

Volg ons op instagram

Stel een vraag

[wdi_feed id="3"]