+31850640396 info@skinmakeup.nl

Mesoestetic MesoPeel

Advanced dermapeels.. new skin? yes, please!

Skin Make Up® presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele peelings. Dankzij verschillende hydrozuren – melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur – hebben zij een exfoliërende actie op de huid.

De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende – doch delicate, techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleerd. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

Rosacea

Huidveroudering

Littekens

Donkere kringen onder de ogen

 

 

 

 

 

Acne

 Acne littekens 

Couperose

Fijne lijntjes en rimpels

 

 

 

 

 

Zonbeschadiging

Pigmentvlekken

Grove poriën

Dunne gevoelige huid

 

 

 

 

Striae – Striemen

Grote poriën

Huidverslapping

Grove huidstructuur

 

 

 

ENKELVOUDIGE MESOPEEL

Glycolic Acid

glycolicpeelGeschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.

Lactic Acid

lacticpeelLactic peel, verhoogt de productie van de collageen- en elastinevezels, hydrateert de hoornlaag van de huid en remt de dehydratatie af door een barriere te vormen. Ze vernieuwt de huid en stimuleert de celvernieuwing. De verblekende eigenschappen van het melkzuur zorgen ervoor dat vlekjes vervagen en de huid egaal wordt. Wordt aanbevolen voor gevoelige huidgebieden zoals de hals dankzij de hoge toelaatbaarheid door de huid.

 

Salicylic Acid

salicylicpeelSalycylzuurpeeling is ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acné huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel.

De exclusieve formule van Salicylic Peel AS laat toe om het teveel aan talgproductie te reguleren en de hyperactiviteit van de follikels te kalmeren. Dit zuur is dan ook bij uitstek aangewezen om acnéhuiden en huiden met talgproblemen te behandelen. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en reinigt de poriën.

 

Mandelic Acid

mandelicpeelAmandelzuurpeeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acné en hypergepigmenteerde huid die verouderingstekens vertoont.

Het vernieuwingsproces van de Mandelic Peel AM werkt op de hyperpigmentatie van de huid die veroorzaakt wordt door de blootstelling aan de zon. Dankzij zijn verblekende actieve ingrediënten verbleken vlekken en krijgt men een egale teint.

Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlaag waardoor er een regeneratie van de collageen- en elastinevezels is.

 

GECOMBINEERDE MESOPEEL

Melanostop

Mesopeel_Melanostop_BottleMelanostop peeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acné en hypergepigmenteerde huid.

Samenstelling:Acide azélaïque 20%Résorcinol 10%Acide phytique 6%

Azelan

Mesopeel_Azelan_BottleMesopeel Azelan is aangewezen bij de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acné huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel.

Samenstelling:

Azélaïsch zuur 20%
Salicylzuur 20%

Jessner

Mesopeel_Jessner_Bottle

Gewijzigde Jessner oplossing van Mesoestetic is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid. Vlekken, acné en gematigde veroudering kan ook gebruikt worden als ‘coup d’éclat’.

Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.

TCA soft

mesopeel_phen_TCA_botellaTrichloorazijnzuurpeeling. Aangewezen bij de intensieve behandeling van de fotoverouderde huid, dankzij zijn regenererende en herstellende actie.

Verzacht de huidoneffenheden van de acné- en hypergepigmenteerde huid. Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met het doel de celvernieuwing, de collageen- en elastinevezels te bevorderen. Hydrateert de huid en vervaagt diepe en oppervlakkige rimpels. Aanbevolen voor fototypes I, II et III.

Resultaat

Door deze speciale behandeling met hoog geconcentreerde fruitzuren worden verhoornde afgestorven huidcellen verwijderd en de celdeling versneld. De huid wordt aangezet om weer nieuwe cellen aan te maken en de huid krijgt haar normale dikte terug. Het vochtgehalte in de huid herstelt zich, storende pigmentatie verbleekt, rimpels worden minder uitgesproken en de energietoevoer naar de huid wordt gestimuleerd. De huid ziet er jeugdig fris uit!

Bijzonder aan de ASA Peel

Door de werkstof Nicotinamide wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en deze zorgt voor een opwarming van de huid waardoor de fibroblasten gestimuleerd worden om collageen en elastine aan te maken. Salycilzuur en fruitzuren: De salycilzuur werkt talg oplossend en de fruitzuren geven een diepere peelende werking waardoor de huid ontvankelijker is voor alle andere werk stoffen. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd. De peeling stimuleert de celdeling waardoor poriën fijner worden, de vochthuishouding van de huid verbetert en fijne lijntjes en oneffenheden verminderen. Een nieuwe frisse en beschermende hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijg haar normale dikte terug.

[wdi_feed id=”3″]

Contactgegevens

Skin Make Up
Pa verkuijlaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

0031639595333

info@skinmakeup.nl

Skin Make Up

Skin Make Up is alleen op afspraak geopend.