+31850640396 info@skinmakeup.nl

Huidverbetering

Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem. U voelt het en anderen zien het!

KLAPP Cosmetics is pionier in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve en vooruitstrevende cosmetische behandelingen. „Made in Germany“ wordt daarbij als onze kwaliteitsbelofte gezien.
Meer dan 36 jaar ervaring en de continue research naar en ontwikkeling van nieuwe hightechingrediënten en -methoden leiden tot een grote tevredenheid over het behandelingsresultaat bij de KLAPP-consument. Klapp neemt een bijzondere positie in in de cosmeticawereld met een zeer rijk en innovatief assortiment van producten.

KLAPP behandelingen, vrij van minerale olien, parabenen & PEG’s. Dermatologisch getest.

Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits. Deze zijn persoonlijk voor u samengesteld en bestaan uit hoogwaardige krachtige werkstoffen. Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem.  U voelt het en anderen zien het!

Alle behandelingen zijn compleet uitgebreid en bestaan uit het volgende;

Reiniging, huidanalyse, dieptereiniging/fruitzuurpeeling, ampul met hc4 apparaat, speciale maskers, ijsmassage (cryotherapie), serum, dag/nachtverzorging. Tijdens deze behandeling krijgt u tevens een cupping massage.

Informeer welke behandeling bij uw huidbeeld past!

Pak je huid 2 maal per jaar eens goed aan.
U zult na 1 behandeling resultaat zien, echter in een kuurverband is het resultaat verbluffend. In een kuurverband kom je iedere twee of drie weken terug. Het behaalde resultaat is uiteraard blijvend en kan onderhouden worden d.m.v. salonbehandelingen en/of thuisproducten.

''A Classic'' intensive boost + lift

Anti-aging behandeling met hoogwaardige vitamine A,C,E. Intensief hydraterend effect, vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, verfijnt poriën en de huidteint word verbeterd.

Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het verlopen van de huidfuncties. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzym activiteit van de verouderende huid, als ook op het herstelmechanisme van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. De formules van de verschillende A CLASSIC producten bevatten evenwichtige concentraties van de meest efficiënte ingrediënten van deze tijd en vormen samen een uitstekend verzorgingsgamma. Zichtbaar resultaat!

''Caviar Power'''Imperial super lift

Reeds vanaf 25 jaar vertoont de huid de eerste sporen van huidveroudering: fijne lijntjes en kleine rimpels ontstaan in de probleemzones. Deze waarschuwingstekenen van de huid, die snakt naar hydratatie en anti-ageingbestanddelen, mogen niet genegeerd worden. Voor haar functioneel herstelsysteem heeft de huid externe hulp nodig. CAVIAR POWER imperial super lift treatment is een innovatieve anti-ageingl ijn met de modernste hoogtechnologische actieve bestanddelen. Een exclusief kaviaarcomplex en natuurlijke biopeptides stimuleren de celstofwisseling en geven de vermoeide
huidstructuur impulsen voor een elastisch oppervlak. . Zichtbaar resultaat!

''C Pure'' Face Infusion

c-pure-treatmentC PURE, de compacte kracht van vitamine C. Deze anti stress vitamine is levensnoodzakelijk voor de huid en biedt een afweer tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. Vocht inbrengend en het verleend de huid veerkracht en elasticiteit.

Een unieke formule concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicalen worden afgeweerd, het bindweefsel word verstevigd en het vochtverlies actief bestreden. Een verzorging met kalmerende, egaliserende en antibacteriële werking. Het verbeterd het huid reliëf en werkt de productie van vrije radicalen tegen. Door stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit.

Uitermate geschikt voor rokershuiden en beginnende huidveroudering.

Niet geschikt bij een eiwit allergie en schildklierproblemen!

''CSIII'' Collagen Stimulation

cs-3-collagen-stimulation-treatmentDit is een gezichtsbehandeling waarbij de werkzame stof ASC III de aanmaak van collageen III vezels in de huid stimuleert. Hierdoor wordt de huidstructuur, de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbeterd. Rimpeltjes zullen minder diep worden.
Thuis kan deze behandeling voortgezet worden met de bijbehorende producten. Deze behandeling is vooral geschikt voor de rijpere huid met rimpeltjes.

''Hyaluronic'' Multiple Effect

hyaluronic-treatmentIn de Hyaluronic Multiple Effect producten word hyaluronzuur van verschillende moleculaire formaten ingezet, waardoor de werkstof in de verschillende huidlagen kan indringen en op die manier voor een diepgaand resultaat zorgt. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen; de vochtdepots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar glad gestreken. Naast dit vochtbindend opvuleffect stimuleert hyaluronzuur de celvernieuwing en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen.

Deze lijn is uitgebreid met hand en bodycare.

Uitermate geschikt voor de huid die haar elasticiteit en stevigheid is verloren.

''Immun'' Hydra Collagen Silk


Helpt de huid op langere termijn haar eigen genezend vermogen te versterken.
Door het gebruik van de nieuwste biotechnologische werkstoffen hervindt de huid haar natuurlijke evenwicht. Vooral de droge en gevoelige huid faalt in haar eigen beschermingsfunctie, waardoor schadelijke stoffen makkelijk de huid kunnen binnendringen. Immun voorkomt huidbeschadigingen, verhoogt weerbaarheid, geeft verloren energie terug en werkt dusdanig vroegtijdige veroudering doeltreffend tegen. Versterkt het afweersysteem van de huid en biedt onmiddellijke verzachting bij irritaties. De huid reageert minder gevoelig en is beter beschermd.

Ideaal voor vochtarme en geirriteerde huid. Uiterst geschikt voor de couperose huid.

''Repagen'' Exclusive Light & Strong

1016Repagen is onze exclusieve lijn. Het diamantje onder de anti age behandelingen. Door de Repagen exclusive lijn wordt er een geheel nieuwe innovatie anti-age-effect aangeboden. Het geheim van deze behandeling zit in de high tech ingrediënten. Ze beïnvloeden de drie huidlagen dermis, epidermis en subcutis en tillen dit exclusieve verzorgingssysteem tot het allerhoogste niveau!

Direct resultaat. 90 min.

''Repacell'' DNA extra Anti Age

repacell 1Youth starts in the DNA. Ontsluier het geheim van de eerste cosmetische verzorging die de jeugdigheid van de huid effectief kan bewaren, ontdek REPACELL !
Telomeren ( door de delingen worden chromosomen aan het uiteinden korter) werden als belangrijkste elementen van cel veroudering geïdentificeerd. De ontdekking van telomeren en hun enzym telomerase, maakt het mogelijk de jeugdigheid van de huid te bewaren. Geschikt voor elk huidtype die de jeugdige frisse uitstraling wilt behouden.

Direct resultaat. 90 min.

''Stri-pexan'' Registril

Regestril, de werkzame stof in deze behandeling zorgt dat de celmatrix vernieuwd wordt, waardoor de verstevigende bestanddelen van de huid zoals elastine en collageen beter vastgehouden worden.
Na de behandeling ziet de huid goed doorbloed, glad en strak.
De behandeling is geschikt voor elk huidtype.

 

''Stri-pexan'' Phyto Stem Cell Technology

Stri-pexan Phyto Stem Cell Technology behandeling antirimpelwerking, revitaliseert de huidstamcellen en werkt tegen vroegtijdige huidveroudering. Met het ouder worden neemt het aantal stamcellen in het lichaam af. Actieve bestanddelen uit appelstamcellen geven nieuwe energie aan de vermoeide huidcellen. Deze gezichtsbehandeling is een energieboost voor de vermoeide huid.

''X treme'' Hyaluron Infusion

x-treme-mkm-lifting-treatmentGerhard Klapp heeft een speciale gezichtsbehandeling ontwikkeld die het vochtgehalte in de huid op peil brengt en vasthoudt. Vooral na zon, maar ook in herfst/winter periode (centrale verwarming) is dit een zeer geschikte behandeling.

''Men Face Care'' Recovery

1198De Anti-Age Fuel voor de man!
De actieve man is zeer toegewijd, altijd onderweg, heeft veel afspraken, stress, hard gewerkt, veel meegemaakt, weinig geslapen, veel gefeest…. Gebundelde kracht die alles kan in een exclusief werkstoffencomplex. Speciaal ontwikkeld voor de turbulente huidtoestand van de actieve man. Men treatment, 5 Fasen behandeling met de eigenschappen:
Reinigend, verfijnend, vocht inbrengend (en behoud ervan), rimpels verminderen, verstevigend en ontspannend.

Contactgegevens

Phistudio – Sule Ozlem Sari
Phinederland Academy
Phishop Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@skinmakeup.nl

Skin Make Up