+31850640396 info@skinmakeup.nl

Cryolipolyse - Vetbevriezen

Afslanken zonder operatie, naalden of speciaal dieet dat kan met onze coolsculpting.

 

Sensationele resultaten met Cryolipolyse!

Nu al een groot succes: de cryolipolyse, snelle, effectieve en bijvende resultaten!

Waarom vet bevriezen?

Middels de wetenschappelijk onderbouwde en bewezen cryolipolyse techniek ‘lokaal en gedoseerd bevriezen van vetcellen’ kunnen wij bij mannen en vrouwen de probleemzones zoals buik, love handles, bovenarmen ‘kipfiletjes’, binnenkant bovenbenen en billen effectief en definitief aanpakken. Zonder operatie, zonder pijn en zonder hersteltijd in een behandeling van slechts 1 uur.Dali-wellness maakt enkel gebruik van de nieuwste en beste apparatuur van de Body-wizard. Wij willen immers enkel het beste resultaat! Nog nooit eerder kon je zo gemakkelijk van je ongewenst/overtollig vet afkomen wat je met diëten en sporten niet tot nauwelijks zal lukken!

 • Met cryolipolyse krijgt u de beste koeling voor het beste resultaat
 • Bevriezing van vetcellen waardoor het vet direct wordt afgebroken
 • Geen ‘jojo’ effect, vetcellen worden definitief verwijderd
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • 100% veilig en verantwoord
 • Zonder een speciaal dieet
 • Behandeling in slechts 1 uur en direct resultaat

Hoe werkt het?

Het cryolipolyseproces is ontwikkelt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School. Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze vetcellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

 

Hoe gaat de behandeling?

Allereerst krijg je een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarbij wij het te behandelen gebied, je wensen, leefstijl en uw gestel bespreken. De Cryolipolyse specialist kijkt of je wensen haalbaar zijn en zal de contra-indicaties en het toestemmingsformulieren met je doorspreken. Indien mogelijk zal gelijk de eerste behandeling plaatsvinden en anders wordt een vervolgafspraak gemaakt.
Voorafgaand aan de behandeling maakt de specialist foto’s van de te behandelen zone(s) zodat we de voortgang en de resultaten in de gaten kunnen houden. Om je huid te beschermen tegen de gedoseerde kou wordt een koele gelpad aangebracht. Daarna wordt de applicator op de huid aangebracht en wordt de huid en vetcellen door de sterke vacuüm in de applicator gezogen. Hierdoor kunnen de vetcellen optimaal gekoeld en gekristalliseerd ‘bevroren’ worden. Door de bevriezing treedt een natuurlijk reactie van het lichaam in werking waarbij het lichaam de gekristalliseerde/dode vetcellen gaat afvoeren en verwijderen. De zuigkracht/vacuüm kan een trekkend en knijpend gevoel geven. De eerste paar minuten kun je tintelingen ervaren die worden veroorzaakt door de kou. Dit gevoel verdwijnt binnen een aantal minuten zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. De behandeling van een zone/plaatsing duurt 1 uur. Na de behandeling wordt de plek direct grondig gemasseerd. Het aantal vetcellen zal zienderogen verminderen en dus ook een zichtbare vermindering van de vetophoping!

 

 

Waarom kiezen voor de vetbevriezing?

Voor veel mensen werkt een dieet maar tijdelijk. Na een dieet vallen mensen vaak weer terug in oude gewoontes waardoor het beruchte jojo-effect optreed doordat de gekrompen vetvellen weer gaan groeien. Het grote voordeel van de behandeling is dat de vetcellen niet kleiner worden maar afnemen. Deze cryolipolyse techniek vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden en weg = weg.

Wat is het effect van de behandeling

De kracht van de cryolipolyse is ‘het bevriezen van vetcellen’ met een zeer effectief en figuurcorrigerend effect. Al na één behandeling kun je tot 20% afname in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone zit een periode van 8-12 weken. De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Het is wel zaak om tijdens en na de behandeling je levensstijl aan te passen om te voorkomen dat zich nieuwe vetcellen gaan vormen. Wij kunnen je helpen met je levensstijl en ook kun je nog meer behandelingen ondergaan. Wij bespreken dit graag met je.

Contraindicaties

 • Oncologische huidaandoeningen
 • Hartinfarct jonger dan 6 maanden
 • Trombose
 • Pacemaker of inwendige defibrilator
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Verse littekens van operaties (niet jonger dan 2 maanden)
 • Huidontstekingen
 • Koorts
 • Tumoren
 • Navelbreuk
 • Koude-allergie (fenoneem van Reynaud)

Welke lichaamsgedeeltes kunnen behandeld worden?

De behandeling kan plaatsvinden op de volgende zones:

 • Buik
 • Love handles
 • Onderkant van de billen
 • Bovenarmen
 • Binnenkant bovenbenen
 • Onderrug
 • Bh rand

 

Met een kuur van 3 behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd!

Na de behandeling?

Na de behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam). Dit bijzondere serum kost bij ons: €59,95 voor 200ml.

De behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon.

[wdi_feed id="3"]

Stel een vraag

Contactgegevens

Phistudio – Sule Ozlem Sari
Phinederland Academy
Phishop Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@skinmakeup.nl

Skin Make Up