+31850640396 info@skinmakeup.nl

Anti Cellulite Treatments

''We want fast results!''

Cellulitis kan je gemakkelijk verminderen en verwijderen. Door onze programma op de voet te volgen, kan je cellulitis na 6 maanden volledig weg zijn. Wij leggen je ook uit waarom je cellulitis krijgt en waarom het met dieet, sport en anti-cellulitiscrèmes zo moeilijk te verminderen en te verwijderen is. 

Ongeveer 90% van de vrouwen krijgen er in min of meerdere mate te maken met cellulitis. In de laatste twee decennia is dit percentage aanzienlijk toegenomen. Dit komt naar alle waarschijnlijk door de door slechtere leefgewoontes van mensen in de Westerse maatschappij. Cellulitis wordt in de volksmond ook wel sinaasappelhuid genoemd. Cellulitis kan voorkomen op billen en binnen, maar op buik, dijen en armen kan een sinaasappelhuid ontstaan.

Denk je dat je er last van hebt? Wees er dan vroeg bij!
Het is belangrijk dat je er vroeg bij bent. Heb je al lange tijd een sinaasappelhuid, dan is het moeilijk om het proces te keren en zal het de huid alleen maar harder worden. Dit laatste komt omdat de opgehoopte vetcellen alsmaar groter worden. Dit proces wordt daarnaast ook nog door collageen (een lijmvormend eiwit bindweefsel) versterkt. Ben je er snel bij dan kun je het proces nog keren.

De behandeling van cellulite

Skin Make Up biedt verschillende behandelingen voor cellulite; bindweefsel behandeling, cupping therapie, pakkingen met diepwerkende werkstoffen cellushock ultrasonic cavitatie. De bindweefsel behandeling is een massage die gecombineerd moet worden met een gezonde levensstijl, om zo op de lange termijn een gezondere huid te creëren. De cavitatie behandeling maakt gebruik van moderne technieken om het herstel van de cellen te bevorderen. De behandeling heft vetblokkades op door het gebruik van de ultrasoon geluidsgolven. Hierdoor heeft de cavitatie behandeling op korte termijn al effect.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Stel een vraag

Contactgegevens

Phistudio – Sule Ozlem Sari
Phinederland Academy
Phishop Nederland

Adres:
Pa Verkuijllaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@skinmakeup.nl

Skin Make Up