+31850640396 info@skinmakeup.nl

Carbon Laser Peeling

''healthy skin is a reflection of overall welness''

De carbon laser peeling, ook wel CLP genoemd , heeft een uitstekend zuiveringsproces voor een diepe reiniging.

Wat is Carbon Laser Peeling?

Carbon Laser peeling is een proces dat lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Bij Carbon Laser Peeling wordt de huid behandeld met de zwarte carbon crème. Deze bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in deze behandeling. Ze zijn zo klein dat ze in alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. Vervolgens wordt er gelaserd op deze carbon deeltjes. Als we gewoon op de huid zonder carbon zouden laseren gebeurt er niks.

De carbon deeltjes zetten het laser licht-energie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk. Tijdens deze vernietiging nemen ze oude huidlagen en onzuiverheden mee. Laser Carbon Peeling heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling. Verbluffend resultaat, al na 1 behandeling!.

Waarom Carbon laser peeling?

Door combinatie van de ND-YAG laser en de medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor een diepe reiniging. De behandeling is effectief in het beheersen van de talg afscheiding, anti-ontsteking, verkleuring van de huid zoals oksels en schaamstreek, ouderdomsvlekken en verkleining van de poriën.

De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermalcollageen niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigd. Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op een eventuele ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen. De textuur van de huid word verstevigd en fijne lijntjes worden vermindert.

Een behandeling voor huidverjonging geeft met carbon al vrij snel resultaat. Het is een veilige en vrijwel pijnloze behandeling.

Voor de huid welke extra aandacht behoeft, wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen. Hierbij moet men denken aan 4-6 behandelingen, elke 2 tot uiterlijk 4 weken.
Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 a 3 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de acne. Kortom, een algehele verbetering voor de huid.
Wij adviseren voor een optimale huidverbetering 6 tot 9 sessies binnen een jaar te doen. Daarna voor blijvend resultaat raden we 3 tot 4 behandelingen per jaar aan. Na 4 tot 6 weken kan de behandeling herhaald worden.

Collageen- en elastine productie

Talgvermindering

Rimpelvermindering

Littekens

Vette, grove poriën huid, keratinisatie

Verkleuringen op oksels
Gebrek aan vocht

Acne

Huidveroudering

Huidversteveging

Pigmentatie

Donkere kringen onder de ogen
View this post on Instagram

💃🏻De carbon laser peeling kuur is een effectieve methode voor het: -vermindering van rimpels -grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser peeling behandeling voor huidverjonging/huidverbetering geeft al na één keer resultaat. De behandeling is volledig veilig & pijnloos en duurt +/- 60 minuten Wat gebeurd er tijdens de laser behandeling? U gezicht wordt gereinigd met een oppervlakkige reiniging en warm kompres. Vervolgens wordt er een laag van het medische koolstof op uw gezichtshuid aangebracht. Zodra de carbonpeeling is opgedroogd wordt er gebruik gemaakt van de Laser met speciale filter om afschilfering te verrichten. Het verjongt en verbrijzelt het vuil uit de porie van de huid wat resulteert in een verstrakte/verstevigende/schone/zuivere huid. De resultaten zijn wel altijd afhankelijk van de mate verouderde huid. Na de afschilfering wordt de huid opnieuw gereinigd en ontdaan van reststoffen van het koolstofmasker. Vervolgens krijg je een masker Tenslotte wordt de gezichtsbehandeling beëindigd met een krachtige vochtregulerende creme die diep in de huid herstelt. #skinmakeup #suleozlem #amsterdam #heemstede #ultrafacial #ultrafacialpeeling #carboncream #carbonlaserpeeling #laserskinrejuvenation #skincare #skinlift #huidversteviging #laserpeeling #karbonlaser #leketedavisi #aknetedavisi #haarlem #kirisiklikgiderici #huidveroudering #lovemyjob #cosmetictattoo #wakeupandmakeup #nobotox #nofiller #nofilterneeded #skinenhancement #skinrenewal #facelift #carbonpeeling #carbonlaserpeeling #tbt

A post shared by Sule Ozlem Sari (@skin_make_up_aesthetics) on

View this post on Instagram

💃🏻De carbon laser peeling kuur is een effectieve methode voor het: -vermindering van rimpels -grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser peeling behandeling voor huidverjonging/huidverbetering geeft al na één keer resultaat. De behandeling is volledig veilig & pijnloos en duurt +/- 60 minuten Wat gebeurd er tijdens de laser behandeling? U gezicht wordt gereinigd met een oppervlakkige reiniging en warm kompres. Vervolgens wordt er een laag van het medische koolstof op uw gezichtshuid aangebracht. Zodra de carbonpeeling is opgedroogd wordt er gebruik gemaakt van de Laser met speciale filter om afschilfering te verrichten. Het verjongt en verbrijzelt het vuil uit de porie van de huid wat resulteert in een verstrakte/verstevigende/schone/zuivere huid. De resultaten zijn wel altijd afhankelijk van de mate verouderde huid. Na de afschilfering wordt de huid opnieuw gereinigd en ontdaan van reststoffen van het koolstofmasker. Vervolgens krijg je een masker Tenslotte wordt de gezichtsbehandeling beëindigd met een krachtige vochtregulerende creme die diep in de huid herstelt. #skinmakeup #carbonmask #carbonlaser #carbonpeeling

A post shared by Sule Ozlem Sari (@skin_make_up_aesthetics) on

Contactgegevens

Skin Make Up – Phi Nederland
Pa verkuijlaan 7-A
1171EA Badhoevedorp

+31850640396

info@skinmakeup.nl

Skin Make Up

Phi Nederland Official
Phibrows & Philings Master van Nederland